01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Algemeen
26-6

Afgelasting trainingen vandaag

Nieuws afbeelding

Vandaag wordt het ruim 30 graden. De gevoelstemperatuur zal zoโ€™n 34 graden zijn.
En boven een kunstgrasveld is het vaak nog wat warmer. Daarom heeft het bestuur besloten om de trainingen te annuleren. We vinden het niet verantwoord.
Natuurlijk heel jammer dat de laatste training niet doorgaat, maar veiligheid gaat boven alles.
4 en 11 juli zijn de stick-off sessies, we zie...

Algemeen
16-6

Open trainingen senioren

Nieuws afbeelding

Senioren opgelet! Heb jij je al aangemeld voor een open training? Kom een keertje hockeyen en kijk wat je ervan vindt!
HC Rijnvliet is de jongste en gezelligste hockeyclub van Utrecht. We hebben plek voor individuele spelers maar ook voor complete teams. We maken graag kennis met jou op één van onze open trainingen. Corona-proof uiteraard!

Vanwege corona he...

Algemeen
11-6

Ben jij al champagnelid?

Nieuws afbeelding

Natuurlijk hebben wij door Corona niet genoeg kunnen genieten van ons mooie clubhuis en een drankje kunnen drinken aan de nieuwe bar of op het terras. Dit gaan we het komende hockeyseizoen zeker inhalen! Mede dankzij de bijdrage van de huidige champagneleden hebben we het clubhuis nog gezelliger kunnen inrichten. Dank hiervoor!
 
Voor komend hockeyseizoen zijn we natuurlijk op zoe...

Algemeen
9-6

Verlenging alle trainingen en aangepaste protocollen

Nieuws afbeelding

Alle hockeytrainingen worden verlengd tot 26 juni! In verband daarmee zijn er vernieuwde protocollen, waaraan we ons op en om onze velden dienen te houden. 
Een belangrijke wijziging ten opzichte van de eerdere versies is het vervallen van de verplichting voor de jeugd om 1,5 meter afstand te houden. Er geldt voor de jeugd  ook geen maximum aantal spelers meer per vel...

Algemeen
28-5

Hockeyen op HC Rijnvliet! ๐Ÿ’š๐Ÿ’™

Nieuws afbeelding

Wil je ook lid worden en volgend seizoen lekker op de velden staan van HC Rijnvliet? Dat kan!  Algemene informatie over lidmaatschap is hier te vinden. Inschrijven kan nog steeds. 
...

Algemeen
27-5

Hockeykamp E&D jeugd zomervakantie

Nieuws afbeelding

Kom jij ook met je vriendjes en vriendinnetjes vier dagen lang hockeyen en plezier maken op onze club? De Go4Hockey vierdaagse is in de laatste week van de zomervakantie (maandag 24, dinsdag 25, donderdag 27 en vrijdag 28 augustus,  woensdag is een rustdag) voor E&D jeugd. En GAAT DOOR!  De dag start om 9 uur en eindigt om 17 uur en staat in het teken van veel hockey, jezelf&...

Senioren
10-5

Informatie herstart trainingen senioren

Nieuws afbeelding

Beste seniorleden, wellicht hebben jullie het goede nieuws ook al gehoord: vanaf maandag 11 mei a.s. mag er weer getraind worden! Dat gaan we op een veilige en verantwoorde manier doen en daar hebben we jullie hulp bij nodig.
 
We verwachten dat jullie onderstaande serieus aandacht geven en je er ook aan houden:
 
Lees het protocol goed door , zodat ...

Algemeen
5-6

Kopen voor HC Rijnvliet

Kopen voor HC Rijnvliet  is onze  clubactie en kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

De aangesloten webshops geven een vergoeding voor het aanbrengen van kopers. Deze vergoeding is een vast bedrag per aankoop รณf een percentage van het aankoopbedrag. En via deze actiepagina wordt elke aankoop geregi...

Zoeken

Agenda

7-7 Open training heren senioren
8-7 Open training dames senioren