01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg 04-header2020.jpg
Algemeen
17-11

Vervangen verlichting veld 1

Nieuws afbeelding

Let op; in verband met het vervangen van de verlichting op veld 1, kan er in ieder geval van maandag 23 november tot woensdag 25 november geen gebruik worden gemaakt van veld 1. Check de komende week de Lisa app voor de actuele situatie of je training wel of geen doorgang kan vinden! ...

Algemeen
17-11

Muntstad private lease

Nieuws afbeelding

Een van onze hoofdsponsors, Muntstad, heeft ook voor HC Rijnvliet-leden de private lease deals. De keuze tussen kopen en private lease was nog nooit zo makkelijk. Zo rijd je bij Muntstad voor een vast maandbedrag in een gloednieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of Å KODA. Je hoeft alleen nog maar te tanken.
 
Kijk bij interesse hier voor meer informatie.  ...

Algemeen
10-11

Korting bij Sport Leidsche Rijn

Nieuws afbeelding

Om de leden te laten profiteren van de sponsoring van Sport Leidsche Rijn aan HC Rijnvliet willen zij iedereen, inclusief alle gezinsleden, een korting aanbieden van 10% op vrijwel de gehele collectie in hun winkel. Ook geldig op hockeysticks, schoenen en artikelen voor andere sporten! Uitzondering is echter de HC Rijnvliet clubkleding en bijbehorende accessoires waar het club logo op staat.

Algemeen
17-9

Kom hockeyen op HC Rijnvliet! 💚💙

Nieuws afbeelding

Wil je ook lid worden en volgend seizoen lekker op de velden staan van HC Rijnvliet? Dat kan! Algemene informatie over lidmaatschap is hier te vinden. Inschrijven kan nog steeds. 
...

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.