01-header.jpg 02-header.jpg 03-header.jpg 05-header.jpg
Algemeen
31-7

Nog geen 6 en toch hockeyen? Kabouterhockey!

Nieuws afbeelding

Het nieuwe seizoen van Kabouterhockey gaat na de zomervakantie weer van start. Speciaal voor de allerkleinste organiseert HockeyWerkt deze unieke trainingen, afgestemd op kinderen in de leeftijd van 3,5 tot 6 jaar.

Het nieuwe seizoen van Kabouterhockey gaat na de zomervakantie weer van start. Speciaal voor de allerkleinste organiseert HockeyWerkt deze unieke trainingen, afges...

Algemeen
31-7

Save the date! Openingstoernooi jeugd 29 augustus

Nieuws afbeelding

Het nieuwe seizoen is in aantocht. Ter voorbereiding hiervan een supertof openingstoernooi op 29 augustus.
Blokkeer je agenda, dit mag je niet missen!
Meer info volgt snel!
...

Algemeen
10-7

Spelregelavond en examen scheidsrechterskaart

Nieuws afbeelding

Tijdens de kick-off kregen we er al veel vragen over. De spelregelavonden en het behalen van een scheidsrechterskaart. Hieronder de data, om alvast in de agenda te zetten.   Spelregelavond Aan het begin van het seizoen, in de eerste week van september worden er twee spelregelavonden georganiseerd. De eerste op dinsdag 1 september, de tweede op donderdag 3 september. 
De s...

Algemeen
6-7

Start training en veldreservering oefenwedstrijd

Nieuws afbeelding

Veldreservering voor een oefenwedstrijd eind augustus Zoals het er nu uit ziet, gaan we in september weer echt hockeyen! De trainingen starten per 30 augustus en de eerste wedstrijden worden dan in het weekend van 5-6 september gespeeld. Naar verwachting is het speelprogramma rond 22 augustus beschikbaar. 
Er zijn teams die de laatste week van augustus een oefenwedstrijd willen ...

Algemeen
11-6

Ben jij al champagnelid?

Nieuws afbeelding

Natuurlijk hebben wij door Corona niet genoeg kunnen genieten van ons mooie clubhuis en een drankje kunnen drinken aan de nieuwe bar of op het terras. Dit gaan we het komende hockeyseizoen zeker inhalen! Mede dankzij de bijdrage van de huidige champagneleden hebben we het clubhuis nog gezelliger kunnen inrichten. Dank hiervoor!
 
Voor komend hockeyseizoen zijn we natuurlijk op zoe...

Algemeen
28-5

Hockeyen op HC Rijnvliet! ๐Ÿ’š๐Ÿ’™

Nieuws afbeelding

Wil je ook lid worden en volgend seizoen lekker op de velden staan van HC Rijnvliet? Dat kan! Algemene informatie over lidmaatschap is hier te vinden. Inschrijven kan nog steeds. 
...

Algemeen
27-5

Hockeykamp E&D jeugd zomervakantie - VOL

Nieuws afbeelding

Kom jij ook met je vriendjes en vriendinnetjes vier dagen lang hockeyen en plezier maken op onze club? De Go4Hockey vierdaagse is in de laatste week van de zomervakantie (maandag 24, dinsdag 25, donderdag 27 en vrijdag 28 augustus,  woensdag is een rustdag) voor E&D jeugd. En GAAT DOOR!  De dag start om 9 uur en eindigt om 17 uur en staat in het teken van veel hockey, jezelf ...

Senioren
10-5

Informatie herstart trainingen senioren

Nieuws afbeelding

Beste seniorleden, wellicht hebben jullie het goede nieuws ook al gehoord: vanaf maandag 11 mei a.s. mag er weer getraind worden! Dat gaan we op een veilige en verantwoorde manier doen en daar hebben we jullie hulp bij nodig.
 
We verwachten dat jullie onderstaande serieus aandacht geven en je er ook aan houden:
 
Lees het protocol goed door, zodat je weet...

Algemeen
5-6

Kopen voor HC Rijnvliet

Kopen voor HC Rijnvliet is onze  clubactie en kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

De aangesloten webshops geven een vergoeding voor het aanbrengen van kopers. Deze vergoeding is een vast bedrag per aankoop รณf een percentage van het aankoopbedrag. En via deze actiepagina wordt elke aankoop geregistreerd en...

Zoeken

Agenda

29-8 Openingstoernooi Jeugd (A t/m F)