01_header_d_n.gif 02_header_d.gif 03_header_d.gif 04_header_d.gif
Jongste Jeugd
14-12

16 februari WinterElfies (F-jeugd)

Nieuws afbeelding

Op zaterdag 16 februari organiseren we een speciaal feest voor de F-jeugd met spelletjes, een hapje, limonade en nog veel meer: WinterElfies, geheel in SPROOKJESthema.

Een goed begin voor het nieuw te starten tweede deel van het hockeyseizoen. Ook alle nieuwe leden zijn uiteraard welkom (kosten € 5,00 per kind).

Je kunt je kind aanmelden tot 10 februari via de LISA a...

Algemeen
13-2

Muntstad tekent sponsorcontract met HC Rijnvliet

Nieuws afbeelding

Het Heren 1 hockeyteam van HC Rijnvliet start na de winterstop met een nieuwe hoofd-sponsor. Muntstad, de autodealer en servicepartner voor Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens in Midden-Nederland, heeft onlangs het sponsorcontract ondertekend voor een periode van 3,5 jaar. Ook het nieuwe waterveld zal de naam van de hoofdsponsor dragen, het Muntstad-veld. 
...

Algemeen
11-2

Nationale Hockey- en Keepersdag op 23 februari in Laren

Nieuws afbeelding

Thijs van Dam komt samen met 8 (Jong-Oranje) internationals naar de Nationale Hockey- en Keepersdag.  
Nog even en dan gaat het buitenseizoen weer van start. Om deze goed te beginnen vindt er op 23 februari 2019 de traditionele Nationale Hockey- en Keepersdag in Laren plaats. Ben jij er ook bij? 
Meld je dan aan op https://www.nationalesportkampen.nl...

Algemeen
31-1

Kabouterhockey op HC Rijnvliet!

Nieuws afbeelding

De winterstop is bijna voorbij. Dit betekent ook dat het Kabouterhockey bijna weer van start gaat! Vanaf 6 maart zijn kinderen van 3,5 tot 6 jaar van harte welkom om spelenderwijs kennis te maken met de hockeysport.

Staat jouw kind ook te springen om te gaan hockeyen? De 12 trainingen vinden op woensdagmiddag plaats op onze eigen velden. Inschrijven kan via:

Algemeen
9-1

MC3 winnaar hoodies actie

Nieuws afbeelding

En de winnaar is...... MC3! Zij hebben de toffe hoodies van de sponsoractie van Instituut HIP gewonnen! Gefeliciteerd meiden! 
...

Jongste Jeugd
14-12

Save the date! Schoolhockeytoernooi op 17 april

Nieuws afbeelding


Het schoolhockey toernooi valt dit seizoen op woensdag 17 april 2019. Zet de datum alvast in je agenda!
Schoolhockey is voor leerlingen van de basisschool groepen 4, 5 en 6 van scholen uit Leidsche Rijn – Vleuten – De Meern. 
Voor deelname benaderen wij standaard de gymleerkrachten van de school. Mocht de school van je kind niet deelnemen maar je zoon/d...

Technische zaken
1-11

HC Rijnvliet INTERN Protocol TBV afgelastingen wedstrijden en trainingen

OMSTANDIGHEDEN VOOR AFGELASTING

Onder de volgende omstandigheden kan het voorkomen dat trainingen of wedstrijden worden gestaakt of afgelast:
Velden zijn zodanig bevroren dat spelers makkelijk kunnen uitglijden op (gedeelten van) het veld; Wateroverlast op de velden; Velden zijn zodanig bevroren dat gespeelde ballen onverwachts kunnen opsp...

Algemeen
6-6

Kopen voor HC Rijnvliet

Kopen voor HC Rijnvliet  is onze allernieuwste clubactie en kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

De aangesloten webshops geven een vergoeding voor het aanbrengen van kopers. Deze vergoeding is een vast bedrag per aankoop óf een percentage van het aankoopbedrag. En via deze actiepagina wordt elke aankoo...

Zoeken

Agenda

19-2 [Vervallen] KNHB scheidsrechterse...
21-2 KNHB scheidsrechtersexamen 21 feb...
21-2 KNHB Basisopleiding training geve...