01-header2020.jpg 02-header2020.jpg 03-header2020.jpg 04-header2020.jpg
Algemeen
19-10

Met korting naar FC Utrecht - Willem II

Nieuws afbeelding

Als lid van Rijnvliet kan je nu met korting naar de wedstrijd FC Utrecht - Willem II.  De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 31 oktober. 
Jeugd tot en met 15 jaar: €7,50 Vanaf 16 jaar: €15,-
Dus ga snel naar fcutrecht.nl/hcrijnvliet en scoor je kaarten ...

Algemeen
18-10

Er zijn nog enkele plekken voor de jongste jeugd!

Nieuws afbeelding

We hebben voor een aantal teams in de jongste jeugd nog wat plekken vrij. Weet jij nog iemand die graag wil gaan hockeyen, neem dan contact op met de jeugdcommissie. 
Tot snel! ...

Algemeen
18-10

Young Umpire Challenge groot succes

Nieuws afbeelding

Op vrijdag 15 oktober vond op HC Rijnvliet de Young Umpire Challenge voor district midden Nederland plaats. Onder leiding van Coen van Bunge, Olympisch hockey scheidsrechter en zijn leercoaches, was er een leuk programma voor enthousiaste jonge scheidsrechters uit midden Nederland.
Zaken die aan de orde kwamen waren fluit technieken,  positionering, het verkopen van je besl...

Algemeen
15-10

Gevonden voorwerpen

Nieuws afbeelding

Ben je al weken je jasje, bitje, stick of schoenen kwijt. Mogelijk dat deze terecht is gekomen in de gevonden voorwerpen. Kom daarom komende tijd even in het clubhuis kijken of jouw verloren voorwerp erbij zit. Wacht niet te lang, want dan zullen de spullen weggaan.  ...

Algemeen
6-10

Halloween HC Rijnvliet Fright Night, zaterdag 30 oktober

Nieuws afbeelding

Op zaterdag 30 oktober organiseert de HC Rijnvliet Fright Night. De Fright Night heeft natuurlijk alles te maken met Halloween. Een griezeltocht naar en langs de Strijkviertelplas. 
In groepjes, met begeleiding, loop je een speurtocht. Onderweg zijn er opdrachten en personages in Halloween-sfeer. Per leeftijdscategorie is een tijdslot ingedeeld. Zie daarvoor de mail of via inschr...

Algemeen
30-9

🎃 Hulp nodig! 🎃

Nieuws afbeelding

Hallo leden, op zaterdagmiddag 30 oktober is er op HC Rijnvliet een evenement voor de jeugd van F tot en met A, maar voordat wij deze daadwerkelijk kunnen uitvoeren hebben wij HEEL VEEL vrijwilligers nodig! Als figurant, toezicht, meewandelen met de griezeltocht, in de keuken , opbouw etc. Heb jij wellicht een stukje tijd tussen 16:00-23:00 uur meld je dan svp aan via onderstaande link en da...

Algemeen
28-9

Spaar voor je club - al flink gespaard!

Nieuws afbeelding

De Supermarkt Plus Giel Smits in de wijk Veldhuizen heeft een mooi aanbod voor sportclubs, waaronder Rijnvliet! In de actie 'Spaar voor je club' stellen ze maar liefst een totaalbedrag van € 15.000 ter beschikking. Spaar ook mee, om een deel van dit bedrag naar onze club te brengen.
HC Rijnvliet heeft inmiddels al meer dan € 1.000 bij elkaar gespaard. Een heel mooi bedrag. Maar a...

Algemeen
24-9

Verschillende sporten uitproberen via Buurtsport

Nieuws afbeelding

HC Rijnvliet doet weer mee aan Buurtsportproject Rijnvliet van Sport Utrecht. Samen met de andere drie sportclubs op het sportpark Rijnvliet. Van 5 oktober tot en met 11 januari kunnen kinderen van 6-14 jaar kennismaken met de vier verschillende sporten op ons sportpark: tennis, voetbal, rugby en hockey. 
Iedere drie weken wordt er een nieuwe sport aangeboden. Er wordt op dinsdag...

Algemeen
24-9

Hockeykamp herfstvakantie

Nieuws afbeelding

Maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 oktober begeleidt HockeyWerkt weer een hockeykamp bij HC Rijnvliet.   Wil jij niet stilzitten en in de herfstvakantie lekker door blijven hockeyen en ben je tussen de 6 en 15 jaar oud? Meld je dan nu aan voor het volgende supergave hockeykamp bij jouw club! Je kan je aanmelden voor de 1e, 2e en/of 3e dag, de keuze ...

Algemeen
22-9

Versoepeling coronamaatregelen, nieuw protocol

Nieuws afbeelding

Beste leden, ouders en verzorgers,
Onlangs is aangekondigd dat de coronabeperkende maatregelen met ingang van zaterdag 25 september a.s. verdergaand worden versoepeld. Dat is goed nieuws maar we moeten ook alert blijven. In de bijlage treffen jullie het herziene protocol aan, neem hier kennis van.
Belangrijkste aanpassingen 1,5 meter afstand regel vervalt (vermijd wel te ...

Algemeen
21-9

Statiegeldcontainer

Nieuws afbeelding

Sinds 1 juli zit er statiegeld op veel kleine plastic PET flessen. Om wat extra inkomsten voor de club te genereren zijn er twee verzamelcontainers neergezet, een binnen en een buiten. Daar is op gezet waar ze voor zijn bedoeld zijn. Als je afval hebt, gooi het dan in een prullenbak en niet in de statiegeldcontainer.  
Dank voor jullie medewerking. ...

Zoeken

Agenda

30-10 HC Rijnvliet fright night (info z...